Avl / Medlemmernes Hingste / Danny-Boy fan Easterhei

Danny-Boy fan Easterhei

Danny-Boy fan Easterhei modtager i perioden 01.06.2024-31.08.2024 et meget begrænset antal hopper udefra. Bemærk at i dansk regi modtager Danny udelukkende hopper som er kåret i Dansk Tinker Forening og som er negative for PSSM1.
 
Danny er vores Smokey Black hingst, født i juli 2021. Han måler aktuelt 154,5 cm. Han er efter spændende blodlinjer, blandt andet kan nævnes:
Mor: ITS Dasha
Mormor: ITS Ruby
Morfar: ITS Amadeus
Far: ITS Viper
Farmor: Gypsy of OZ
Farfar: The Boss
 
Danny er kåret og avlsgodkendt i Dansk Tinker Forening i typen Medium Cob. Han modtog på dagen 75 i type, 68 i skridt og 68 i trav. Han opnåede på dagen 215 point, 1. Premium+ Star. Han er naturligvis PSSM1 fri og ren i røngten.
 
I vores øjne har Danny hele pakken; Han har blikfang, masser af hale, man og hovskæg, fantastisk eksteriør og vigtigst af alt har han et temperament i topklasse! Han har deltaget på Roskilde Dyrskue samt Landsskuet. Ligeledes har han siden han kom til Danmark i 2021 deltaget i føl- og plagbedømmelse hos Dansk Tinker Forening. Derudover har Dansk Tinker Forening Showteam Sjælland træning på vores ejendom, hvorfor Danny må siges at være en yderst socialiseret hingst, som er vant til at omgås både hopper, vallakker og hingste med ophøjet ro.
 
Vedr. Bedækning:
Hoppen møder med ren svaber samt negativ CEM test.
Hoppen møder uden bagsko.
Der bedækkes udelukkende for hånd. Det forventes derfor at hoppen ved ankomst er velhåndteret hjemmefra, for alles sikkerhedsskyld.
Hoppen har naturligvis den lovpligtige ansvarsforsikring.
Der er udarbejdet bedækningskontrakt som skal underskrives inden hoppen ankommer.
Bedækningsprisen er 4500 kr inkl ophold à 7 dages varighed, hvorefter der tillægges en dagspris på 25 kr.. Prisen er eksklusiv attest, som ligeledes afholdes af hoppeejer. Der ydes rabat ved krydsning af betalingsbro/færge, samt hvis der modtages flere hopper fra samme ejer.
Tapningsprisen er 5500 kr. Prisen er eksklusiv attest og forsendelse, som ligeledes afholdes af hoppeejer.
 
For yderligere information eller spørgsmål, kontakt Annette & Kenneth Munck Hedlund
Telefon: 20873959/40952733
Mail: Stald.Hedlund@gmail.com
Eller i privatbesked: Stald Hedlund - Avl & Ridning af Dansk Tinker