Velkommen til Dansk Tinker Forening

Dansk Tinker Forening er en avlsforening under Videncentret for Landbrug I Hest og pr. 1. januar 2012 opnåede foreningen datterstambogsstatus ved hovedstambogen for tinkere i Europa - Nederlands Stamboek voor Tinkers i Holland.

Formålet med Dansk Tinker Forening er at skabe interesse for at fremavle racetypiske (typefaste), fysisk og mentalt sunde tinkere. Samt varetage medlemmernes interesser inden for avl, anvendelse og arrangementer med det sociale samvær i højsædet.

På siden her kan du læse om racen i Danmark og historien bag den. Ligeledes kan du finde information om avl og brug af tinkeren.

God fornøjelse.

Nyt DTF Showteam på Fyn

Indbydelse til Ide / info møde

Har du en Tinker/Irish cob/ gypsy cob eller hvad du nu kalder den, Kører du med vogn,  rider du, dressur, western, damesadel eller arbejder du med din hest fra jorden? Så kom og vær med. Lad os mødes og forhåbentligt få et stort showhold op at stå på Fyn.

Kravet er at hesten skal være reg i DTF, men det er ingen hindring for at starte på holdet nu - der er forårskåringer hvor det kan nåes at stille hesten til kåring inden vores shows. :)

Vigtigst for os er at alle skal føle sig velkomne og at vi har et godt socialt sammenhold. Samtidigvil vi gerne lave program som tager udgangspunkt i hvad den enkelte kan. Og vise at vores race er en meget alsidig hest.

Vi mødes første gang til en snak, hvor alle er velkomne! Kom og vær med og se om det kunne være noget for dig.

Lørdag den 29 november kl 13.00.

Adressen er:

Vestergade 32
Vester Hæsinge
5672 Broby

Vi laver kaffen og mon ik der er en der bager en kage. :)

Tilmelding på:
Stutteri-tinka@live.dk eller mobil 20131198

Julehygge på Hersomgård

Så er det tid til et lille DTF-arrangement igen. Denne gang står den på ren julehygge!

Datoen er den 30. november kl.12.00.

Menuen er gløgg og kaffe med æbleskiver og ridengrød.

En dag hvor vi kan mødes og hygge os, og samtidig møde nye mennesker, som vi måske kun kender bag skærmen.

Husk varm påklædning!

Det koster 50,- kr. pr. person.

Sidste tilmelding den 26. november til Tina Bommer på tlf. 3032 2060.

Husk resultaterne!

Vi vil meget gerne have resultater ind fra de skuer og shows I har deltaget i i løbet af sæsonen. Sendes til webmaster@dansktinkerforening.dk.

Vi ved der er opnået utrolig flotte resultater over hele landet.

Tillykke til alle de stolte ejere!