Velkommen til Dansk Tinker Forening

Dansk Tinker Forening er en avlsforening under Videncentret for Landbrug I Hest og pr. 1. januar 2012 opnåede foreningen datterstambogsstatus ved hovedstambogen for tinkere i Europa - Nederlands Stamboek voor Tinkers i Holland.

Formålet med Dansk Tinker Forening er at skabe interesse for at fremavle racetypiske (typefaste), fysisk og mentalt sunde tinkere. Samt varetage medlemmernes interesser inden for avl, anvendelse og arrangementer med det sociale samvær i højsædet.

På siden her kan du læse om racen i Danmark og historien bag den. Ligeledes kan du finde information om avl og brug af tinkeren.

God fornøjelse.

Ny kasserer og webmaster

Sabine Seeberg er tiltrådt posten som kasserer og Mette Bank er trådt helt ind i rollen som menigt bestyrelsesmedlem og webmaster.

Derfor har overtaget Sabine mailadressen kasserer@dansktinkerforening.dk og Mette har fået mailadressen webmaster@dansktinkerforening.dk.

Håber I vil hjælpe os begge godt igang med vores nye poster. :)

Mange sommerhilsner
Sabine og Mette

Efterårskåringer

OBS! Medlemsblad og kåringskatalog ligger under login for medlemmer.

Til oktober byder vi igen velkommen til to kåringer: i Kolding den 4. Oktober på Dalby Ridecenter, Dalbyvej 51 og i Slagelse den 5. Oktober på Hovmarkens Ridecenter, Slagelse Landevej 34.

I Jylland er der tilmeldt:
2 hingste
1plag
1 føl
4 hopper
6 vallaker

På Sjælland er der tilmeldt:
1 model
1 hingst
2 vallaker
4 hopper

Husk resultaterne!

Vi vil meget gerne have resultater ind fra de skuer og shows I har deltaget i i løbet af sæsonen. Sendes til webmaster@dansktinkerforening.dk.

Vi ved der er opnået utrolig flotte resultater over hele landet.

Tillykke til alle de stolte ejere!

Kusk for en dag

Går du med en drøm om at køre med hest og vogn?
Så har du her mulighed for at prøve om det er noget for dig!

Lørdag den 2. august 2014 kl. 9.00
invitere Dansk Tinker Forening på et lille
”Kusk for én dag”-kursus med Team Beer
hos Camilla Trads, Stausgårdsvejen 1, 9610 Nørager.

Vi starter kl. 9.00 med lidt teori. En ny kusk vil fortælle om hvordan hun selv har været med til at tilkøre sin hest.

Der vil bla. blive fortalt om de forskellige slags seletøj, tilpasning af seletøj og Per Beer vil fortælle lidt om det at være konkurrencekusk.

Efter middag vil der blive lavet hold-opgaver som: blindekørsel, samle og pålægge sele samt at gå med hest i lange liner. Herefter skal der spændes for vogn og alle kan komme ud og få oplevelsen af at køre med hest.

Kurset koster for DTF-medlemmer: 75 kr.
Ikke medlemmer: 125 kr.

Betaling til vores konto 9812 - 2071470256.

Du skal selv have madpakke med.

Tilmelding og betaling senest 27. Juli 2014

(Der er 8 pladser – så tilmelding efter ”først til mølle princip”)

til Camilla Trads 61746162 eller på mail:formand@dansktinkerforening.dk

Mange hilsner